Corona Update HSV de Brasem

Vrijdag, 20 maart 2020

Beste leden van HSV de Brasem,

Ook als visvereniging hebben wij te maken met het Corona virus en zijn ook wij genoodzaakt om maatregelen te nemen. Tot tenminste 15 April 2020 zullen er geen bijeenkomsten of wedstrijden zijn. De mogelijkheid bestaat dat dit nog verder uitgebreid gaat worden.

Dit betekend voor ons dat alle wedstrijden voorlopig nog onzeker zijn. Voor jeugdwedstrijden die gepland stonden voor het aankomende voorjaar is het mogelijk dat we deze gaan uitstellen tot het najaar. De bedoeling was 2 wedstrijden in Mei en 2 wedstrijden in Juni, hierover hoor je later meer!

De competitie wedstrijden van de Senioren en 55+ die gepland staan voor 17 en 19 april gaan vooralsnog door. Mocht de datum 15 april die gehanteerd word niet haalbaar zijn i.v.m. met het Corona virus dan gaan we deze wedstrijden ook verplaatsen of eventueel afgelasten!

Zodra er meer bekend is zullen wij de informatie op deze website plaatsen en op Facebook.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben ge├»nformeerd, voor eventuele vragen kunt u terecht bij: Stefan Everts (+31618451888) of een priv├ę bericht sturen per mail.

Voor iedereen veel sterkte en succes in deze vreemde tijden.

Het bestuur.